Om NDP

NDP - experter på drogtester, utbildningar och utredningar

NDP är verksamma i hela Sverige och har mångårig erfarenhet inom drogprevention. Vår vision är ”att vara med och skapa en bättre arbetsmiljö med inriktning på säkerhet och hälsa".

Vår affärsidé går ut på att erbjuda ett brett utbud av drogpreventiva åtgärder på arbetsplatser för att upptäcka missbruk i tidigt skede. Vi gör det tillsammans med ackrediterade laboratorier och verkar för långsiktiga relationer med våra leverantörer.

Vår ambition är att kunden och klienten alltid skall känna sig bekväm i ett samarbete med NDP. De ledord som gäller för vår organisation är därför kompetens, kvalitet och trygghet.

Vi har idag ett av marknadens bredaste utbud inom drogprevention och våra kunder finns i alla typer av verksamheter. Vi finns verksamma i hela Sverige.

Vi använder oss av ackrediterade laboratorier och skräddarsyr ett utbildnings- och drogtestprogram utifrån arbetsplatsens specifika behov. Självklart med högsta sekretess och respekt för den enskilde individen.

Om oss - NDP

Riktlinjer

Nedan finner du de riktlinjer NDP använder sig av vid drogtestning. Riktlinjerna kommer från organisationen European Workplace Drug Testing Society (EWDTS) och används av de flesta västeuropeiska länder.

Läs EWDTS riktlinjer

drogtest på arbetsplatser